Herbalife PrijslijstWaarom kan je geen prijzen zien als je bij Herba Webwinkel op de website kijkt en producten wilt bestellen ?

En waarom moet je eerst een prijslijst aanvragen ?

Het komt misschien raar over en wij krijgen hier regelmatig vragen over, aangezien het heel ongebruikelijk is dat een website geen prijzen vermeldt. En daarom proberen wij dit hier uit te leggen.

Wij moeten net als elke andere webshop voldoen aan de Nederlandse wetgeving. Maar daarnaast moeten wij ook nog voldoen aan de beleidsregels die Herbalife ons stelt. En één van deze regels stelt expliciet dat wij geen prijzen, kortingen, aanbiedingen of soortgelijke informatie mogen geven voordat een klant door middel van een wachtwoord op onze website heeft ingelogd.

Klik hier om een prijslijst aan te vragen

Onafhankelijk Herbalife Member
Officiële Herbalife producten worden uitsluitend verkocht door onafhankelijke Herbalife member (wij zijn onafhankelijk Herbalife member met het volgende Herbalife id nummer: 28Y0007085).
Herbalife zelf verkoopt geen Herbalife producten.

Je weet dus dat je met een onafhankelijk Herbalife distributeur te maken hebt als je eerst moet inloggen om prijzen te zien.

Herbalife prijslijst
Een prijslijst aanvragen is heel simpel: Klik hier om een prijslijst aan te vragen

Je vult jouw naam en e-mail adres in en drukt op "Verstuur aanvraag". Vervolgens zullen wij jouw gegevens (handmatig) invoeren in onze database en jou een prijslijst toesturen. Tevens ontvang je een wachtwoord waarmee je in kan loggen op onze website. Omdat dit handmatig moet gebeuren kan het even duren voordat je een prijslijst van ont ontvangt.

Privacy
Al jouw gegevens worden vertrouwelijk behandeld. Wij zullen deze nooit aan derden verstrekken. Tevens kan je altijd verzoeken om jouw gegevens uit de database te laten verwijderen.

Herbalife prijzen
Wij mogen niks zeggen over de Herbalife prijzen. Wat we wel kunnen zeggen is dat je geen spijt krijgt als je een prijslijst hebt aangevraagd.

Lid webshop keurmerk

Herba Webwinkel:

 Webhop Keurmerk dus veilig bestellen en betalen
 Vandaag besteld, volgende werkdag geleverd
 Levering via PostNL en DPD
 Direct een track en trace code
 16 jaar webwinkel ervaring
 30 dagen niet tevreden geld terug garantie

Betaalmogelijkheden

 

Contactinformatie

T. Versteeg
Onafhankelijk Herbalife Member

Kapzaag 2
1507 HP Zaandam

Tel: 06 53 72 40 98
E-mail: info@herba-webwinkel.nl
KvKnr:  65007239
Btw nr: NL 187844938B01

 

© 2016 - 2018 Herbalife Webwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel